Norma DIN EN ISO 3596:2002-03 1.3.2002 náhľad

DIN EN ISO 3596:2002-03

Animal and vegetable fats and oils - Determination of unsaponifiable matter - Method using diethyl ether extraction.

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie nezmydelniteľnej extraktu - Metóda extrakcie dietyléteru.



NORMA vydaná dňa 1.3.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena74.60 bez DPH
74.60

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 3596:2002-03
Dátum vydania normy: 1.3.2002
Kód tovaru: NS-245689
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotácia textu normy DIN EN ISO 3596:2002-03 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der unverseifbaren Bestandteile - Verfahren mit Diethylether-Extraktion.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.