Norma DIN EN ISO 23275-1:2009-03 1.3.2009 náhľad

DIN EN ISO 23275-1:2009-03

Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 1: Determination of the presence of cocoa butter equivalents.

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - ekvivalenty kakaového masla v kakaovom masle a horkej čokoláde - Časť 1: Stanovenie prítomnosti kakaové maslo ekvivalentov.



NORMA vydaná dňa 1.3.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena91.10 bez DPH
91.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 23275-1:2009-03
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-245125
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotácia textu normy DIN EN ISO 23275-1:2009-03 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Kakaobutter-Äquivalente in Kakaobutter und Zartbitterschokolade - Teil 1: Bestimmung der Präsenz von Kakaobutter-Äquivalenten.

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.