Norma DIN EN ISO 13884:2005-11 1.11.2005 náhľad

DIN EN ISO 13884:2005-11

Animal and vegetable fats and oils - Determination of isolated trans isomers by infrared spectrometry.

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie izolovaných trans-izomérov pomocou infračervenej spektrometrie.



NORMA vydaná dňa 1.11.2005


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena82.50 bez DPH
82.50

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 13884:2005-11
Dátum vydania normy: 1.11.2005
Kód tovaru: NS-243146
Počet strán: 15
Približná hmotnosť: 45 g (0.10 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Živočišné a rostlinné tuky a oleje.

Anotácia textu normy DIN EN ISO 13884:2005-11 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung isolierter trans-Isomere mit Infrarot-Spektrometrie.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.