Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Cocoa butter equivalents in cocoa butter and plain chocolate - Part 2: Quantification of cocoa butter equivalents.
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - ekvivalenty kakaového masla v kakaovom masle a horkej čokoláde - Časť 2: Kvantifikácia kakaové maslo ekvivalentov.
NORMA vydaná dňa 1.3.2009
Označenie normy: DIN EN ISO 23275-2:2009-03
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-245126
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Kakaobutter-Äquivalente in Kakaobutter und Zartbitterschokolade - Teil 2: Quantifizierung von Kakaobutter-Äquivalenten.
NEPLATNÁ
1.2.2001
NEPLATNÁ
1.3.2009
1.3.1998
NEPLATNÁ
1.7.2014
NEPLATNÁ
1.10.2007
NEPLATNÁ
1.3.2009
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-29 (Počet položiek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.