Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test).
Automaticky preložený názov:
Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie oxidačnej stability (zrýchlené oxidácia test).
NORMA vydaná dňa 1.3.2009
Označenie normy: DIN EN ISO 6886:2009-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-246608
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Oxidationsstabilität (beschleunigter Oxidationstest).
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-29 (Počet položiek: 2 197 611)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.