NEPLATNÁ DIN EN ISO 6886:2009-03 1.3.2009 náhľad

DIN EN ISO 6886:2009-03

Animal and vegetable fats and oils - Determination of oxidative stability (accelerated oxidation test).

Automaticky preložený názov:

Živočíšne a rastlinné tuky a oleje - Stanovenie oxidačnej stability (zrýchlené oxidácia test).



NORMA vydaná dňa 1.3.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena91.10 bez DPH
91.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 6886:2009-03
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.3.2009
Kód tovaru: NS-246608
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN ISO 6886:2009-03 :

Tierische und pflanzliche Fette und Öle - Bestimmung der Oxidationsstabilität (beschleunigter Oxidationstest).

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.