Norma DIN EN ISO 11213:1995-04 1.4.1995 náhľad

DIN EN ISO 11213:1995-04

Modified starch - Determination of acetyl content - Enzymatic method (IS0 11213:1995).

Automaticky preložený názov:

Modifikovaný škrob - Stanovenie obsahu acetyl - enzymatická metóda (IS0 11213: 1995).



NORMA vydaná dňa 1.4.1995


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena68.00 bez DPH
68.00

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 11213:1995-04
Dátum vydania normy: 1.4.1995
Kód tovaru: NS-242204
Počet strán: 9
Približná hmotnosť: 27 g (0.06 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy DIN EN ISO 11213:1995-04 :

Modifizierte Stärke - Bestimmung des Acetylgehaltes - Enzymatisches Verfahren.

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.