Norma DIN EN ISO 5377:1994-10 1.10.1994 náhľad

DIN EN ISO 5377:1994-10

Starch hydrolysis products - Determination of reducing power and dextrose equivalent - Lane and Eynon constant titre method.

Automaticky preložený názov:

Hydrolýzy škrobu výrobky - Stanovenie zníženie výkonu a ekvivalent dextrózy - Lane a Eynonovej metódy konštantný titer.



NORMA vydaná dňa 1.10.1994


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena66.10 bez DPH
66.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 5377:1994-10
Dátum vydania normy: 1.10.1994
Kód tovaru: NS-246240
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy DIN EN ISO 5377:1994-10 :

Stärkehydrolyseprodukte - Bestimmung des Reduktionsvermögens und des Dextroseäquivalents - Verfahren mit konstantem Titer nach Lane und Eynon.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.