Norma DIN EN ISO 1666:1998-01 1.1.1998 náhľad

DIN EN ISO 1666:1998-01

Starch - Determination of moisture content - Oven-drying method.

Automaticky preložený názov:

Škrob - Stanovenie obsahu vlhkosti - metóda Rúra sušenia.



NORMA vydaná dňa 1.1.1998


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena57.60 bez DPH
57.60

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN ISO 1666:1998-01
Dátum vydania normy: 1.1.1998
Kód tovaru: NS-244233
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy DIN EN ISO 1666:1998-01 :

Stärke - Bestimmung des Feuchtegehaltes - Wärmeschrankverfahren.



Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.