Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Determination of pH value and acidity of starch and starch products.
Automaticky preložený názov:
Stanovenie hodnoty pH a kyslosti škrobu a škrobových výrobkov.
NORMA vydaná dňa 1.8.1985
Označenie normy: DIN 10389:1985-08
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.8.1985
Kód tovaru: NS-182465
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Untersuchung von Stärke und Stärkeerzeugnissen; Bestimmung des pH-Wertes und des Säuregrads.
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-06-13 (Počet položiek: 2 204 052)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.