Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-11: Specific requirements - Pasta cookers.
Automaticky preložený názov:
Gas vyhrievaný stravovanie - Časť 2-11: Osobitné požiadavky - variče cestovín.
NORMA vydaná dňa 1.9.2006
Označenie normy: DIN EN 203-2-11:2006-09
Dátum vydania normy: 1.9.2006
Kód tovaru: NS-229911
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-11: Spezifische Anforderungen - Nudelkocher.
NEPLATNÁ
1.2.2006
1.2.2006
1.7.2014
1.2.2006
NEPLATNÁ
1.8.2014
1.2.2006
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.