Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-4: Specific requirements - Fryers.
Automaticky preložený názov:
Gas vyhrievaný stravovanie - Časť 2-4: Osobitné požiadavky - Fritézy.
NORMA vydaná dňa 1.2.2006
Označenie normy: DIN EN 203-2-4:2006-02
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.2.2006
Kód tovaru: NS-229914
Počet strán: 13
Približná hmotnosť: 39 g (0.09 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-4: Spezifische Anforderungen - Friteusen.
Posledná aktualizácia: 2024-07-17 (Počet položiek: 2 336 011)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.