Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries.
Automaticky preložený názov:
Gas vyhrievaný stravovanie - Časť 2-7: Osobitné požiadavky - mloky a griloch.
NORMA vydaná dňa 1.7.2014
Označenie normy: DIN EN 203-2-7:2014-07
Dátum vydania normy: 1.7.2014
Kód tovaru: NS-229916
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN
Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte.
1.2.2007
1.9.2012
NEPLATNÁ
1.8.2005
NEPLATNÁ
1.10.1999
NEPLATNÁ
1.3.1990
1.10.2009
Posledná aktualizácia: 2025-04-30 (Počet položiek: 2 198 114)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.