Norma DIN EN 203-2-7:2014-07 1.7.2014 náhľad

DIN EN 203-2-7:2014-07

Gas heated catering equipment - Part 2-7: Specific requirements - Salamanders and rotisseries.

Automaticky preložený názov:

Gas vyhrievaný stravovanie - Časť 2-7: Osobitné požiadavky - mloky a griloch.



NORMA vydaná dňa 1.7.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena66.10 bez DPH
66.10

Informácie o norme:

Označenie normy: DIN EN 203-2-7:2014-07
Dátum vydania normy: 1.7.2014
Kód tovaru: NS-229916
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Nemecká technická norma
Kategória: Technické normy DIN

Anotácia textu normy DIN EN 203-2-7:2014-07 :

Großküchengeräte für gasförmige Brennstoffe - Teil 2-7: Spezifische Anforderungen - Salamander und Grillgeräte.

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.