ČSN ISO 12082 (571302)

Tavené sýry a tavené sýrové výrobky - Výpočet obsahu přidaných citrátových emulgačních činidel a okyselujících/pH regulujících činidel, vyjádřených jako kyselina citronová.

Automaticky preložený názov:

Tavené syry a tavené syrové výrobky - Výpočet obsahu pridaných citrátových emulgačných činidiel a acidifikáciu / pH regulujúcich činidiel, vyjadrených ako kyselina citrónová.



NORMA vydaná dňa 1.8.2007


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena4.80 bez DPH
4.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN ISO 12082
Rozlišovací znak: 571302
Katalógové číslo: 79184
Dátum vydania normy: 1.8.2007
Kód tovaru: NS-177604
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Sýry

Anotácia textu normy ČSN ISO 12082 (571302):

Tato mezinárodní norma specifikuje metodu výpočtu přibližného obsahu přidaných citrátových činidel a okyselujících/pH regulujících činidel vyjádřených jako kyselina citronová v tavených sýrech a v tavených sýrových výrobcích

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.