Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Green coffee. Preparation of samples for use in sensory analysis.
Automaticky preložený názov:
Zelená káva. Príprava vzoriek pre použitie v senzorickej analýzy
NORMA vydaná dňa 31.7.2008
Označenie normy: BS ISO 6668:2008
Dátum vydania normy: 31.7.2008
Kód tovaru: NS-114544
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 57347 7 Status: Under Review
31.10.1983
31.10.1983
30.4.1986
31.5.1983
31.12.2011
7.8.2002
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.