Norma BS ISO 6666:2011 31.12.2011 náhľad

BS ISO 6666:2011

Coffee sampling. Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee.

Automaticky preložený názov:

Vzorkovanie Coffee. Trier na zelenej kávy alebo surovej kávy a pergamenové kávy



NORMA vydaná dňa 31.12.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena156.70 bez DPH
156.70

Informácie o norme:

Označenie normy: BS ISO 6666:2011
Dátum vydania normy: 31.12.2011
Kód tovaru: NS-114543
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Anotácia textu normy BS ISO 6666:2011 :

ISBN: 978 0 580 66464 9 Status: Under Review

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.