Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Coffee sampling. Triers for green coffee or raw coffee and parchment coffee.
Automaticky preložený názov:
Vzorkovanie Coffee. Trier na zelenej kávy alebo surovej kávy a pergamenové kávy
NORMA vydaná dňa 31.12.2011
Označenie normy: BS ISO 6666:2011
Dátum vydania normy: 31.12.2011
Kód tovaru: NS-114543
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Zařízení a vybavení potravinářského průmyslu
Káva a náhražky kávy
ISBN: 978 0 580 66464 9 Status: Under Review
24.1.2006
11.4.2005
29.2.2012
30.4.1986
23.12.1987
15.2.1995
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.