Norma BS EN ISO 1666:1998 15.1.1998 náhľad

BS EN ISO 1666:1998

Starch. Determination of moisture content. Oven-drying method.

Automaticky preložený názov:

Škrob. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda Rúra, sušenie



NORMA vydaná dňa 15.1.1998


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena157.10 bez DPH
157.10

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 1666:1998
Dátum vydania normy: 15.1.1998
Kód tovaru: NS-103209
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy BS EN ISO 1666:1998 :

ISBN: 0 580 29098 0 Status: Under Review

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.