Norma BS EN ISO 1666:1998 15.1.1998 náhľad

BS EN ISO 1666:1998

Starch. Determination of moisture content. Oven-drying method.

Automaticky preložený názov:

Škrob. Stanovenie obsahu vlhkosti. Metóda Rúra, sušenie



NORMA vydaná dňa 15.1.1998


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena150.70 bez DPH
150.70

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 1666:1998
Dátum vydania normy: 15.1.1998
Kód tovaru: NS-103209
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy BS EN ISO 1666:1998 :

ISBN: 0 580 29098 0 Status: Under Review

Odporúčame:

EviZak - všetky zákony vrátane ich evidencie na jednom mieste

Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !

Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.