Norma BS EN ISO 11213:1995 15.6.1995 náhľad

BS EN ISO 11213:1995

Modified starch. Determination of acetyl content. Enzymatic method.

Automaticky preložený názov:

Modifikovaný škrob. Stanovenie obsahu acetyl. Enzymatická metóda



NORMA vydaná dňa 15.6.1995


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena144.80 bez DPH
144.80

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 11213:1995
Dátum vydania normy: 15.6.1995
Kód tovaru: NS-101372
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy BS EN ISO 11213:1995 :

ISBN: 0 580 24179 3 Status: Under Review

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.