Norma BS EN ISO 11543:2002 11.6.2002 náhľad

BS EN ISO 11543:2002

Modified starch. Determination of hydroxypropyl content. Method using proton nuclear magnetic resonance (NMR) spectrometry.

Automaticky preložený názov:

Modifikovaný škrob. Stanovenie obsahu hydroxypropyl. Metóda s použitím nukleárnej magnetickej rezonancie (NMR) spektrometria



NORMA vydaná dňa 11.6.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena177.70 bez DPH
177.70

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 11543:2002
Dátum vydania normy: 11.6.2002
Kód tovaru: NS-101507
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy BS EN ISO 11543:2002 :

ISBN: 0 580 36616 2 Status: Confirmed

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.