Norma BS EN ISO 1211:2010 31.7.2010 náhľad

BS EN ISO 1211:2010

Milk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method).

Automaticky preložený názov:

Milk. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda)



NORMA vydaná dňa 31.7.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena256.30 bez DPH
256.30

Informácie o norme:

Označenie normy: BS EN ISO 1211:2010
Dátum vydania normy: 31.7.2010
Kód tovaru: NS-101775
Počet strán: 28
Približná hmotnosť: 84 g (0.19 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS

Kategórie - podobné normy:

Mléko a zpracované mléčné produkty

Anotácia textu normy BS EN ISO 1211:2010 :

ISBN: 978 0 580 63070 5 Status: Proposed for Withdrawal

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.