Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Skimmed milk, whey and buttermilk. Determination of fat content. Gravimetric method (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Odstredeného mlieka, srvátky a cmaru. Stanovenie obsahu tuku. Gravimetrická metóda (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 31.1.2009
Označenie normy: BS EN ISO 7208:2008
Dátum vydania normy: 31.1.2009
Kód tovaru: NS-105526
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
Mléko a mléčné výrobky všeobecně
Mléko a zpracované mléčné produkty
ISBN: 978 0 580 63538 0 Status: Proposed for Withdrawal
31.8.1981
31.1.2011
31.1.2011
31.12.1959
15.11.1962
15.10.1994
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.