Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Milk, cream and evaporated milk. Determination of total solids content (Reference method).
Automaticky preložený názov:
Mlieko, smotana a odparí sa mlieko. Stanovenie celkového obsahu sušiny (Referenčná metóda)
NORMA vydaná dňa 31.1.2011
Označenie normy: BS ISO 6731:2010
Dátum vydania normy: 31.1.2011
Kód tovaru: NS-114564
Počet strán: 14
Približná hmotnosť: 42 g (0.09 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 978 0 580 71942 4 Status: Under Review
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-05-12 (Počet položiek: 2 199 201)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.