Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Methods of test for meat and meat products. Determination of chloride content (Volhard method).
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania mäsa a mäsových výrobkov. Stanovenie obsahu chloridov (metóda Volhard)
NORMA vydaná dňa 15.9.1996
Označenie normy: BS 4401-6:1996
Dátum vydania normy: 15.9.1996
Kód tovaru: NS-67536
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Britská technická norma
Kategória: Technické normy BS
ISBN: 0 580 26068 2 Status: Under Review
15.10.1998
NEPLATNÁ
15.4.1997
15.2.1995
28.2.1979
31.10.1979
NEPLATNÁ
30.10.1981
Posledná aktualizácia: 2024-05-20 (Počet položiek: 2 902 264)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.