Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices. Saffron(Crocus Sativus L.). Part 2: Test methods.
Automaticky preložený názov:
Korenia. SAFFRON ( CROCUS sativus L. ). Časť 2 : Skúšobné metódy.
NORMA vydaná dňa 27.7.2011
Označenie normy: UNE-ISO 3632-2:2011/ERRATUM:2011
Poznámka: Oprava
Dátum vydania normy: 27.7.2011
Kód tovaru: NS-567997
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Spices. Saffron( Crocus Sativus L.). Part 2: Test methods.
(Šafrán (Crocus sativus Linné). Část 2: Metody zkoušení.)
Norma vydaná dňa 25.5.2011
Vybraný formát:Posledná aktualizácia: 2024-12-23 (Počet položiek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.