Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices. Saffron( Crocus Sativus L.). Part 2: Test methods.
Automaticky preložený názov:
Korenie. SAFFRON (CROCUS sativus L.). Časť 2: Skúšobné metódy.
NORMA vydaná dňa 25.5.2011
Označenie normy: UNE-ISO 3632-2:2011
Dátum vydania normy: 25.5.2011
Kód tovaru: NS-567998
Počet strán: 80
Približná hmotnosť: 240 g (0.53 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Spices. Saffron(Crocus Sativus L.). Part 2: Test methods.
(Šafrán (Crocus sativus Linné). Část 2: Metody zkoušení.)
Oprava vydaná dňa 27.7.2011
Vybraný formát:Posledná aktualizácia: 2025-03-14 (Počet položiek: 2 232 255)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.