Zmena UNE-EN ISO 6571:2010/A1:2018 21.2.2018 náhľad

UNE-EN ISO 6571:2010/A1:2018

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)



NORMA vydaná dňa 21.2.2018


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena40.00 bez DPH
40.00

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 6571:2010/A1:2018
Poznámka: Zmena
Dátum vydania normy: 21.2.2018
Kód tovaru: NS-809750
Počet strán: 8
Približná hmotnosť: 24 g (0.05 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Koření

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

UNE-EN ISO 6571:2010

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008))
(Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).)

Norma vydaná dňa 24.2.2010

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
68.20


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.