Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008))
Automaticky preložený názov:
Korenie, korenie a bylinky - Stanovenie prchavých olej s obsahom (HYDRODISTILLATION metóda) (ISO 6571: 2008))
NORMA vydaná dňa 24.2.2010
Označenie normy: UNE-EN ISO 6571:2010
Dátum vydania normy: 24.2.2010
Kód tovaru: NS-566457
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)
(Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).)
Zmena vydaná dňa 21.2.2018
Vybraný formát:2.12.2009
2.2.2011
2.2.2011
24.3.2010
2.2.2011
2.2.2011
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.