Norma UNE-EN ISO 6571:2010 24.2.2010 náhľad

UNE-EN ISO 6571:2010

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) (ISO 6571:2008))

Automaticky preložený názov:

Korenie, korenie a bylinky - Stanovenie prchavých olej s obsahom (HYDRODISTILLATION metóda) (ISO 6571: 2008))



NORMA vydaná dňa 24.2.2010


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena68.20 bez DPH
68.20

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 6571:2010
Dátum vydania normy: 24.2.2010
Kód tovaru: NS-566457
Počet strán: 17
Približná hmotnosť: 51 g (0.11 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Koření

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 6571:2010/A1:2018 Zmena

Spices, condiments and herbs - Determination of volatile oil content (hydrodistillation method) - Amendment 1 (ISO 6571:2008/Amd 1:2017)
(Koření, kořenící látky a byliny - Stanovení obsahu těkavých olejů (silic) (metoda destilace s vodní parou).)

Zmena vydaná dňa 21.2.2018

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
40.00


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.