Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments - Preparation of a ground sample for analysis (ISO 2825:1981)
Automaticky preložený názov:
Korenie - PRÍPRAVA A mletého vzorky pre analýzu (ISO 2825: 1981)
NORMA vydaná dňa 19.5.2010
Označenie normy: UNE-EN ISO 2825:2010
Dátum vydania normy: 19.5.2010
Kód tovaru: NS-565655
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
24.2.2010
24.3.2010
2.2.2011
2.2.2011
8.6.2011
2.2.2011
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-23 (Počet položiek: 2 217 157)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.