Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
STARCH. DETERMINATION OF MOISTURE CONTENT. OVEN-DRYING METHODS.(ISO 1666:1996).
Automaticky preložený názov:
Škrob. Stanovenie obsahu vody. PEC sušenie metódy (ISO 1666: 1996)..
NORMA vydaná dňa 22.7.1998
Označenie normy: UNE-EN ISO 1666:1998
Dátum vydania normy: 22.7.1998
Kód tovaru: NS-564882
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-18 (Počet položiek: 2 235 301)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.