Norma UNE-EN ISO 1666:1998 22.7.1998 náhľad

UNE-EN ISO 1666:1998

STARCH. DETERMINATION OF MOISTURE CONTENT. OVEN-DRYING METHODS.(ISO 1666:1996).

Automaticky preložený názov:

Škrob. Stanovenie obsahu vody. PEC sušenie metódy (ISO 1666: 1996)..



NORMA vydaná dňa 22.7.1998


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena30.40 bez DPH
30.40

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 1666:1998
Dátum vydania normy: 22.7.1998
Kód tovaru: NS-564882
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Anotácia textu normy UNE-EN ISO 1666:1998 :

Desc: UNE-EN ISO 1666:1998, Amendment: |UNE-EN ISO 1666:1995|

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.


Tento web používa cookies. Ďalším prechádzaním tohto webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií / Rozumiem