Norma UNE-EN ISO 1666:1998 22.7.1998 náhľad

UNE-EN ISO 1666:1998

STARCH. DETERMINATION OF MOISTURE CONTENT. OVEN-DRYING METHODS.(ISO 1666:1996).

Automaticky preložený názov:

Škrob. Stanovenie obsahu vody. PEC sušenie metódy (ISO 1666: 1996)..



NORMA vydaná dňa 22.7.1998


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena45.90 bez DPH
45.90

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 1666:1998
Dátum vydania normy: 22.7.1998
Kód tovaru: NS-564882
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Kategórie - podobné normy:

Škrob a výrobky ze škrobu

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.