Zmena UNE-EN ISO 11747:2012/A1:2018 9.5.2018 náhľad

UNE-EN ISO 11747:2012/A1:2018

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)



NORMA vydaná dňa 9.5.2018


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena40.00 bez DPH
40.00

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 11747:2012/A1:2018
Poznámka: Zmena
Dátum vydania normy: 9.5.2018
Kód tovaru: NS-848933
Počet strán: 7
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

UNE-EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
(Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.)

Norma vydaná dňa 21.11.2012

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
70.60


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.