Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
Automaticky preložený názov:
RICE - URČENIE ryžového zrna ODOLNOSTI vytláčaním po uvarení (ISO 11747: 2012)
NORMA vydaná dňa 21.11.2012
Označenie normy: UNE-EN ISO 11747:2012
Dátum vydania normy: 21.11.2012
Kód tovaru: NS-563745
Počet strán: 19
Približná hmotnosť: 57 g (0.13 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
(Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.)
Zmena vydaná dňa 9.5.2018
Vybraný formát:
Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-12 (Počet položiek: 2 232 097)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.