Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)
Automaticky preložený názov:
RICE - URČENIE ryžového zrna ODOLNOSTI vytláčaním po uvarení (ISO 11747: 2012)
NORMA vydaná dňa 21.11.2012
Označenie normy: UNE-EN ISO 11747:2012
Dátum vydania normy: 21.11.2012
Kód tovaru: NS-563745
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE
Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
(Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.)
Zmena vydaná dňa 9.5.2018
Vybraný formát:
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-25 (Počet položiek: 2 350 354)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.