Norma UNE-EN ISO 11747:2012 21.11.2012 náhľad

UNE-EN ISO 11747:2012

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking (ISO 11747:2012)

Automaticky preložený názov:

RICE - URČENIE ryžového zrna ODOLNOSTI vytláčaním po uvarení (ISO 11747: 2012)



NORMA vydaná dňa 21.11.2012


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena70.60 bez DPH
70.60

Informácie o norme:

Označenie normy: UNE-EN ISO 11747:2012
Dátum vydania normy: 21.11.2012
Kód tovaru: NS-563745
Počet strán: 18
Približná hmotnosť: 54 g (0.12 libier)
Krajina: Španielska technická norma
Kategória: Technické normy UNE

K tejto norme patria tieto zmeny:

UNE-EN ISO 11747:2012/A1:2018 Zmena

Rice - Determination of rice kernel resistance to extrusion after cooking - Amendment 1 (ISO 11747:2012/Amd 1:2017)
(Rýže - Stanovení odolnosti vařeného zrna rýže proti extruzi.)

Zmena vydaná dňa 9.5.2018

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
40.00


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.