Norma STN ISO 1841-1 1.12.2002 náhľad

STN ISO 1841-1 (576031)

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov. Časť 1: Volhardova metóda (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).



NORMA vydaná dňa 1.12.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNAOTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN ISO 1841-1
Rozlišovací znak: 576031
Katalógové číslo: 88862
Dátum vydania normy: 1.12.2002
Kód tovaru: NS-543587
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Odporúčame obdobnú normu!!

ČSN ISO 1841-1 (01.05.1999)

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy STN ISO 1841-1 (576031):

Táto medzinár. norma špecifikuje metódu pre stanovenie obsahu chloridu v mase a mäse a mesových výrobkoch vrátane hydiny.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.