Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu chloridov. Časť 1: Volhardova metóda (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).
NORMA vydaná dňa 1.12.2002
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN ISO 1841-1
Rozlišovací znak: 576031
Katalógové číslo: 88862
Dátum vydania normy: 1.12.2002
Kód tovaru: NS-543587
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Táto medzinár. norma špecifikuje metódu pre stanovenie obsahu chloridu v mase a mäse a mesových výrobkoch vrátane hydiny.
1.7.1965
1.4.1988
1.2.1986
1.2.1986
1.2.1986
1.6.2010
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.