Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).
NORMA vydaná dňa 1.12.2002
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN ISO 1444
Rozlišovací znak: 576030
Katalógové číslo: 88863
Dátum vydania normy: 1.12.2002
Kód tovaru: NS-543465
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Táto norma špecifikuje metódu pre stanovenie obsahu volného tuku v mäse a mässových výrobkoch.
1.1.1999
1.3.2006
1.3.2006
1.7.1965
1.4.1988
1.2.1986
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.