Norma STN ISO 1444 1.12.2002 náhľad

STN ISO 1444 (576030)

Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie obsahu voľného tuku (Súčasťou normy je národný predhovor a znenie normy je v jazyku člena CEN/CENELEC).



NORMA vydaná dňa 1.12.2002


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN ISO 1444
Rozlišovací znak: 576030
Katalógové číslo: 88863
Dátum vydania normy: 1.12.2002
Kód tovaru: NS-543465
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Odporúčame obdobnú normu!!

ČSN ISO 1444 (01.12.1997)

Kategórie - podobné normy:

Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy STN ISO 1444 (576030):

Táto norma špecifikuje metódu pre stanovenie obsahu volného tuku v mäse a mässových výrobkoch.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.