Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 2: Špecifické pokyny na úpravu mäsa a mäsových výrobkov (ISO 6887-2: 2003).
NORMA vydaná dňa 1.9.2004
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN EN ISO 6887-2
Rozlišovací znak: 560102
Katalógové číslo: 95920
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2004
Kód tovaru: NS-539097
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Posledná aktualizácia: 2024-11-22 (Počet položiek: 2 206 568)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.