NEPLATNÁ STN EN ISO 6887-2 1.9.2004 náhľad

STN EN ISO 6887-2 (560102)

Mikrobiológia potravín a krmív. Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení na mikrobiologické skúšanie. Časť 2: Špecifické pokyny na úpravu mäsa a mäsových výrobkov (ISO 6887-2: 2003).



NORMA vydaná dňa 1.9.2004


Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNA OTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN EN ISO 6887-2
Rozlišovací znak: 560102
Katalógové číslo: 95920
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.9.2004
Kód tovaru: NS-539097
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Odporúčame obdobnú normu!!

ČSN EN ISO 6887-2 (01.07.2004)

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.