ČSN EN ISO 6887-2 (560102)

Mikrobiologie potravin a krmiv - Úprava analytických vzorků, příprava výchozí suspenze a desetinásobných ředění - Část 2: Specifické pokyny pro vzorky masa a masných výrobků.

Automaticky preložený názov:

Mikrobiológia potravín a krmív - Úprava analytických vzoriek, príprava základnej suspenzie a desaťnásobných riedení - Časť 2: Špecifické pokyny pre vzorky mäsa a mäsových výrobkov.



NORMA vydaná dňa 1.7.2004


Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena8.80 bez DPH
8.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 6887-2
Rozlišovací znak: 560102
Katalógové číslo: 70663
Poznámka: NEPLATNÁ
Dátum vydania normy: 1.7.2004
Kód tovaru: NS-169115
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.