Norma STN EN ISO 4833-2 1.5.2014 náhľad

STN EN ISO 4833-2 (560083)

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Časť 2: Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média (ISO 4833-2: 2013).



NORMA vydaná dňa 1.5.2014


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťPredaj skončil
CenaNAOTÁZKU bez DPH
NA OTÁZKU

Informácie o norme:

Označenie normy: STN EN ISO 4833-2
Rozlišovací znak: 560083
Katalógové číslo: 118831
Dátum vydania normy: 1.5.2014
Kód tovaru: NS-538569
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN

Odporúčame obdobnú normu!!

ČSN EN ISO 4833-2 (01.04.2014)

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

STN EN ISO 4833-2:2014/A1 (560083) Zmena

Mikrobiológia potravinárskeho reťazca. Horizontálna metóda na stanovenie počtu mikroorganizmov. Časť 2: Metóda počítania kolónií kultivovaných pri 30 °C očkovaním inokula na povrch média. Zmena A1: Objasnenie rozsahu pôsobnosti (ISO 4833-2: 2013/Amd 1: 2022) (Norma na priame používanie ako STN).

Zmena vydaná dňa 1.5.2022

Odporúčame obdobnú normu!!
ČSN EN ISO 4833-2:2014/A1 (01.08.2022)
Vybraný formát:
Anglicky -
Tlačené (NA OTÁZKU)


Zobraziť všetky technické informácie
NA OTÁZKU


Predaj skončil

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.