Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
NORMA vydaná dňa 1.1.2011
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN EN ISO 13720
Rozlišovací znak: 576021
Katalógové číslo: 112094
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-535399
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Táto medzinárodná norma špecifikuje metódu na stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. prítomných v mäse a mäsových výrobkoch, vrátane hydiny.
NEPLATNÁ
1.12.2005
NEPLATNÁ
1.9.2006
NEPLATNÁ
1.9.2006
NEPLATNÁ
1.11.2011
NEPLATNÁ
1.3.2007
1.11.2011
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2025-09-05 (Počet položiek: 2 231 903)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.