Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mäso a mäsové výrobky. Stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. (ISO 13720: 2010).
NORMA vydaná dňa 1.1.2011
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN EN ISO 13720
Rozlišovací znak: 576021
Katalógové číslo: 112094
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-535399
Približná hmotnosť: 21 g (0.05 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Táto medzinárodná norma špecifikuje metódu na stanovenie počtu predpokladaných baktérií Pseudomonas sp. prítomných v mäse a mäsových výrobkoch, vrátane hydiny.
1.12.2005
1.9.2006
1.9.2006
1.11.2011
NEPLATNÁ
1.3.2007
1.11.2011
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-12-26 (Počet položiek: 2 217 217)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.