ČSN EN ISO 13720 (560127)

Maso a masné výrobky - Stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp.

Automaticky preložený názov:

Mäso a mäsové výrobky - Stanovenie počtu presumptívnu baktérií Pseudomonas spp.



NORMA vydaná dňa 1.1.2011


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.40 bez DPH
7.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN EN ISO 13720
Rozlišovací znak: 560127
Katalógové číslo: 87469
Dátum vydania normy: 1.1.2011
Kód tovaru: NS-165480
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin
Maso, masné výrobky

Anotácia textu normy ČSN EN ISO 13720 (560127):

Tato norma specifikuje metodu stanovení počtu presumptivních bakterií Pseudomonas spp. v mase a masných výrobcích včetně drůbeže

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.