Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie obsahu sacharidov.
NORMA vydaná dňa 1.9.1985
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NAOTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN 560146-5
Rozlišovací znak: 560146
Katalógové číslo: 64773
Dátum vydania normy: 1.9.1985
Kód tovaru: NS-500084
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Cukr a výrobky z cukru
1.4.1986
1.5.1993
1.9.1995
1.11.1986
1.9.1995
1.11.2001
Posledná aktualizácia: 2025-01-18 (Počet položiek: 2 219 881)
© Copyright 2025 NORMSERVIS s.r.o.