Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení obsahu sacharidů.
Automaticky preložený názov:
Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie obsahu sacharidov.
NORMA vydaná dňa 23.9.1985
Označenie normy: ČSN 560146-5
Rozlišovací znak: 560146
Katalógové číslo: 29417
Dátum vydania normy: 23.9.1985
Kód tovaru: NS-130523
Počet strán: 24
Približná hmotnosť: 72 g (0.16 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN
Cukr a výrobky z cukru
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
NEPLATNÁ
1.2.1995
NEPLATNÁ
1.2.1995
1.11.1995
1.3.2006
1.3.2006
NEPLATNÁ
1.1.1995
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-04 (Počet položiek: 2 209 323)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.