Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie vlhkosti.
NORMA vydaná dňa 1.1.1984
Jazyk | |
Prevedenie |
|
Dostupnosť | Predaj skončil |
Cena | NA OTÁZKU bez DPH |
NA OTÁZKU |
Označenie normy: STN 560146-3
Rozlišovací znak: 560146
Katalógové číslo: 64771
Dátum vydania normy: 1.1.1984
Kód tovaru: NS-500082
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Slovenská technická norma
Kategória: Technické normy STN
Obiloviny, luštěniny a z nich získávané produkty
Cukr a výrobky z cukru
1.11.1986
1.9.1995
1.11.2001
1.12.2001
1.12.2001
1.2.2002
Posledná aktualizácia: 2024-08-01 (Počet položiek: 2 341 429)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.