Norma ČSN 560146-3 16.1.1984 náhľad

ČSN 560146-3 (560146)

Metody zkoušení cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Stanovení vlhkosti.

Automaticky preložený názov:

Metódy skúšania cukrovinkárskych výrobkov a trvanlivého pečiva. Stanovenie vlhkosti.



NORMA vydaná dňa 16.1.1984


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena7.30 bez DPH
7.30

Informácie o norme:

Označenie normy: ČSN 560146-3
Rozlišovací znak: 560146
Katalógové číslo: 29415
Dátum vydania normy: 16.1.1984
Kód tovaru: NS-130521
Počet strán: 12
Približná hmotnosť: 36 g (0.08 libier)
Krajina: Česká technická norma
Kategória: Technické normy ČSN

Anotácia textu normy ČSN 560146-3 (560146):

Tato norma určuje zkušební metody pro stanovení vlhkosti (vody) u výrobků a polotovarů cukrovinkářských výrobků a trvanlivého pečiva. Norma tedy stanovuje metodu zjišťování (ověřování) kvalitativního znaku (jakosti) významného pro hygienu výživy. ČSN 56 0146-3 byla schválena 16.1.1984 a nabyla účinnosti od 1.4.1985. Nahradila čl. 7, 9 a 11 ČSN 56 0146 z 22.10.1964

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.