Norma ISO 927:2009-ed.3.0 5.10.2009 náhľad

ISO 927:2009-ed.3.0

Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content

Automaticky preložený názov:

Korenie - Stanovenie cudzích látok a obsahu cudzorodých látok



NORMA vydaná dňa 5.10.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena54.20 bez DPH
54.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 927:2009-ed.3.0
Dátum vydania normy: 5.10.2009
Kód tovaru: NS-436855
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

K tejto norme patria tieto opravy:

ISO 927:2009-ed.3.0/Cor1:2012 Oprava

Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1
(Épices — Détermination de la teneur en matieres étrangeres — Rectificatif technique 1)

Oprava vydaná dňa 7.9.2012

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
0.90


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia zákonov

Chcete mať istotu o platnosti využívaných predpisov?
Ponúkame Vám riešenie, aby ste mohli používať stále platné (aktuálne) legislatívne predpisy
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.