Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content
Automaticky preložený názov:
Korenie - Stanovenie cudzích látok a obsahu cudzorodých látok
NORMA vydaná dňa 5.10.2009
Označenie normy: ISO 927:2009-ed.3.0
Dátum vydania normy: 5.10.2009
Kód tovaru: NS-436855
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1
(Épices — Détermination de la teneur en matieres étrangeres — Rectificatif technique 1)
Oprava vydaná dňa 7.9.2012
Vybraný formát:24.7.1997
23.8.1990
1.5.1983
1.9.1984
1.11.1982
16.12.1999
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.