Norma ISO 927:2009-ed.3.0 5.10.2009 náhľad

ISO 927:2009-ed.3.0

Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content

Automaticky preložený názov:

Korenie - Stanovenie cudzích látok a obsahu cudzorodých látok



NORMA vydaná dňa 5.10.2009


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena53.50 bez DPH
53.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 927:2009-ed.3.0
Dátum vydania normy: 5.10.2009
Kód tovaru: NS-436855
Počet strán: 6
Približná hmotnosť: 18 g (0.04 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

K tejto norme patria tieto opravy:

ISO 927:2009-ed.3.0/Cor1:2012 Oprava

Spices and condiments — Determination of extraneous matter and foreign matter content — Technical Corrigendum 1
(Épices — Détermination de la teneur en matieres étrangeres — Rectificatif technique 1)

Oprava vydaná dňa 7.9.2012

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
0.90


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.