Norma ISO 5564:1982 1.11.1982 náhľad

ISO 5564:1982

Black pepper and white pepper, whole or ground — Determination of piperine content — Spectrophotometric method

Automaticky preložený názov:

Čierne korenie a biele korenie, celé alebo mleté ​​- Stanovenie obsahu rekuperačná - Metóda spektrofotometrická



NORMA vydaná dňa 1.11.1982


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena54.20 bez DPH
54.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 5564:1982
Dátum vydania normy: 1.11.1982
Kód tovaru: NS-433042
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ISO 5564:1982 :

Description / Abstract: Describes a method based on a number of international collaborative studies carried out over a long period of time. The method seeks to optimize a number of variables in an attempt to define procedures and provide a common measure of the pungency of pepper. The principle consists in the extraction of the pungent compounds with ethanol and spectrophotometric measurement at 343 nm.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.