Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Black pepper and white pepper, whole or ground — Determination of piperine content — Spectrophotometric method
Automaticky preložený názov:
Čierne korenie a biele korenie, celé alebo mleté - Stanovenie obsahu rekuperačná - Metóda spektrofotometrická
NORMA vydaná dňa 1.11.1982
Označenie normy: ISO 5564:1982
Dátum vydania normy: 1.11.1982
Kód tovaru: NS-433042
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: Describes a method based on a number of international collaborative studies carried out over a long period of time. The method seeks to optimize a number of variables in an attempt to define procedures and provide a common measure of the pungency of pepper. The principle consists in the extraction of the pungent compounds with ethanol and spectrophotometric measurement at 343 nm.
19.10.1995
19.10.1995
19.10.1995
29.6.1995
1.12.1982
1.8.1981
Poskytovanie aktuálnych informácií o legislatívnych predpisoch vyhlásených v Zbierke zákonov od roku 1945.
Aktualizácia 2x v mesiaci !
Chcete vedieť viac informácii ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-11-01 (Počet položiek: 2 208 817)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.