Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Mustard seed — Specification
Automaticky preložený názov:
Horčičné semienko - Špecifikácie
NORMA vydaná dňa 1.8.1981
Označenie normy: ISO 1237:1981-ed.2.0
Dátum vydania normy: 1.8.1981
Kód tovaru: NS-423957
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: Establishes the requirements for this product. Describes sampling, methods of test, packing and marking. Annex A covers the determination of loss in mass at 103 degrees centigrade, Annex B the determination of allyl isothiocyanate, Annex C the determination of p-hydroxybenzyl isothiocyanate by means of the colorimetric method, Annex D the determination of p-hydroxybenzyl isothiocyanate by means of the argentimetric method and Annex E includes recommendations concerning storage and transport conditions.
29.6.1995
1.12.1982
14.8.1997
16.12.1999
8.7.2004
18.4.1996
Posledná aktualizácia: 2024-12-22 (Počet položiek: 2 217 000)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.