Norma ISO 1237:1981-ed.2.0 1.8.1981 náhľad

ISO 1237:1981-ed.2.0

Mustard seed — Specification

Automaticky preložený názov:

Horčičné semienko - Špecifikácie



NORMA vydaná dňa 1.8.1981


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.20 bez DPH
80.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 1237:1981-ed.2.0
Dátum vydania normy: 1.8.1981
Kód tovaru: NS-423957
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Koření

Anotácia textu normy ISO 1237:1981-ed.2.0 :

Description / Abstract: Establishes the requirements for this product. Describes sampling, methods of test, packing and marking. Annex A covers the determination of loss in mass at 103 degrees centigrade, Annex B the determination of allyl isothiocyanate, Annex C the determination of p-hydroxybenzyl isothiocyanate by means of the colorimetric method, Annex D the determination of p-hydroxybenzyl isothiocyanate by means of the argentimetric method and Annex E includes recommendations concerning storage and transport conditions.

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.