Oprava ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001 1.2.2001 náhľad

ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001

Dried peaches — Specification and test methods — Technical Corrigendum 1

Automaticky preložený názov:

Sušené broskyne - Špecifikácie a skúšobné metódy



NORMA vydaná dňa 1.2.2001


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena0.90 bez DPH
0.90

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001
Poznámka: Oprava
Dátum vydania normy: 1.2.2001
Kód tovaru: NS-435126
Počet strán: 1
Približná hmotnosť: 3 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Ovoce a výrobky z ovoce

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

ISO 7703:1995-ed.2.0

Dried peaches — Specification and test methods
(Peches séchées — Spécifications et méthodes d´essai)

Norma vydaná dňa 17.8.1995

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
80.50


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.