Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.
Dried peaches — Specification and test methods
Automaticky preložený názov:
Sušené broskyne - Špecifikácie a skúšobné metódy
NORMA vydaná dňa 17.8.1995
Označenie normy: ISO 7703:1995-ed.2.0
Dátum vydania normy: 17.8.1995
Kód tovaru: NS-435127
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO
Description / Abstract: Specifies requirements and test methods for dried peaches from fruits of the species Prunus persica. Cancels and replaces the first edition, which has been technically revised.
Dried peaches — Specification and test methods — Technical Corrigendum 1
(Peches séchées — Spécifications et méthodes d´essai — Rectificatif technique 1)
Oprava vydaná dňa 1.2.2001
Vybraný formát:10.10.1991
1.10.1984
19.11.1987
1.8.1980
1.7.1980
2.12.1993
Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.
Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.
Posledná aktualizácia: 2024-09-05 (Počet položiek: 2 346 132)
© Copyright 2024 NORMSERVIS s.r.o.