Norma ISO 7703:1995-ed.2.0 17.8.1995 náhľad

ISO 7703:1995-ed.2.0

Dried peaches — Specification and test methods

Automaticky preložený názov:

Sušené broskyne - Špecifikácie a skúšobné metódy



NORMA vydaná dňa 17.8.1995


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena80.50 bez DPH
80.50

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 7703:1995-ed.2.0
Dátum vydania normy: 17.8.1995
Kód tovaru: NS-435127
Počet strán: 10
Približná hmotnosť: 30 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Ovoce a výrobky z ovoce

Anotácia textu normy ISO 7703:1995-ed.2.0 :

Description / Abstract: Specifies requirements and test methods for dried peaches from fruits of the species Prunus persica. Cancels and replaces the first edition, which has been technically revised.

K tejto norme patria tieto opravy:

ISO 7703:1995-ed.2.0/Cor1:2001 Oprava

Dried peaches — Specification and test methods — Technical Corrigendum 1
(Peches séchées — Spécifications et méthodes d´essai — Rectificatif technique 1)

Oprava vydaná dňa 1.2.2001

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
0.90


SKLADOM

Odporúčame:

Aktualizácia technických noriem

Chcete mať istotu, že používate len platné technické normy?
Ponúkame Vám riešenie, ktoré Vám zaistí mesačný prehľad o aktuálnosti noriem, ktoré používate.

Chcete vedieť viac informácií ? Pozrite sa na túto stránku.




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.