Zmena ISO 6888-1:2021-ed.2.0/Amd1:2023 12.9.2023 náhľad

ISO 6888-1:2021-ed.2.0/Amd1:2023

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium — Amendment 1



NORMA vydaná dňa 12.9.2023


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena22.20 bez DPH
22.20

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6888-1:2021-ed.2.0/Amd1:2023
Poznámka: Zmena
Dátum vydania normy: 12.9.2023
Kód tovaru: NS-1153690
Počet strán: 2
Približná hmotnosť: 6 g (0.01 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

ISO 6888-1:2021-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des staphylocoques a coagulase positive (Staphylococcus aureus et autres especes) — Partie 1: Méthode utilisant le milieu gélosé de Baird-Parker)

Norma vydaná dňa 16.8.2021

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
158.80


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.