Norma ISO 6888-1:2021-ed.2.0 16.8.2021 náhľad

ISO 6888-1:2021-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium



NORMA vydaná dňa 16.8.2021


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena164.40 bez DPH
164.40

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6888-1:2021-ed.2.0
Dátum vydania normy: 16.8.2021
Kód tovaru: NS-1034306
Počet strán: 20
Približná hmotnosť: 60 g (0.13 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

K tejto norme patria tieto zmeny:

ISO 6888-1:2021-ed.2.0/Amd1:2023 Zmena

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the enumeration of coagulase-positive staphylococci (Staphylococcus aureus and other species) — Part 1: Method using Baird-Parker agar medium — Amendment 1
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour le dénombrement des staphylocoques a coagulase positive (Staphylococcus aureus et autres especes) — Partie 1: Méthode utilisant le milieu gélosé de Baird-Parker — Amendement 1)

Zmena vydaná dňa 12.9.2023

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
22.90


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.