Norma ISO 6887-4:2017-ed.2.0 15.3.2017 náhľad

ISO 6887-4:2017-ed.2.0

Microbiology of the food chain — Preparation of test samples, initial suspension and decimal dilutions for microbiological examination — Part 4: Specific rules for the preparation of miscellaneous products



NORMA vydaná dňa 15.3.2017


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena117.80 bez DPH
117.80

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6887-4:2017-ed.2.0
Dátum vydania normy: 15.3.2017
Kód tovaru: NS-678687
Počet strán: 16
Približná hmotnosť: 48 g (0.11 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.