Zmena ISO 6579-1:2017/Amd1:2020 6.3.2020 náhľad

ISO 6579-1:2017/Amd1:2020

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp. — Amendment 1: Broader range of incubation temperatures, amendment to the status of Annex D, and correction of the composition of MSRV and SC



NORMA vydaná dňa 6.3.2020


Jazyk
Prevedenie
DostupnosťSKLADOM
Cena23.00 bez DPH
23.00

Informácie o norme:

Označenie normy: ISO 6579-1:2017/Amd1:2020
Poznámka: Zmena
Dátum vydania normy: 6.3.2020
Kód tovaru: NS-988524
Počet strán: 11
Približná hmotnosť: 33 g (0.07 libier)
Krajina: Medzinárodná technická norma
Kategória: Technické normy ISO

Kategórie - podobné normy:

Mikrobiologie potravin

Táto zmena (oprava) patrí k tejto norme:

ISO 6579-1:2017

Microbiology of the food chain — Horizontal method for the detection, enumeration and serotyping of Salmonella — Part 1: Detection of Salmonella spp.
(Microbiologie de la chaîne alimentaire — Méthode horizontale pour la recherche, le dénombrement et le sérotypage des Salmonella — Partie 1: Recherche des Salmonella spp.)

Norma vydaná dňa 23.2.2017

Vybraný formát:

Zobraziť všetky technické informácie
221.20


SKLADOM

Doporučujeme:




Cookies Cookies

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov. Súhlas udelíte kliknutím na tlačidlo „OK“.

Súhlas môžete odmietnuť tu.

Tu máte možnosť prispôsobiť si nastavenia súborov cookies v súlade s vlastnými preferenciami.

Potrebujeme váš súhlas na využitie jednotlivých dát, aby sa vám okrem iného mohli ukazovať informácie týkajúce sa vašich záujmov.